Let Grahamsbrød

Udskriv opskrift

Billede af Let Grahamsbrød fra Verdens Lækreste Opskrifter

Grahamsmel er en fuldkornmel, men malet anderledes end normalt fuldkornsmel. Det har en lækker ig og nøddeagtig smag, og smager rigtigt godt i brød. Her er et lækkert brød med en blanding a brødmel og grahamsmel som giver et let og smagfuldt brød

Ingredienser:

3 dl vand
1 stort æg
30 g smør i tern
270 g brødmel
125 g grahamsmel
45 g skummetmælkspulver
1 spsk brun farin
1 spsk Gluten
1½ tsk fint salt
2 tsk tørgær

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på medium, og brug maskinen "Basic" eller "Whole Wheat" program for det bedste resultat.

Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.

Denne opskrift er blevet vist 115 gange