Boghvede Hirse Brød
Udskriv opskrift
En lille smule boghvedemel, blandet med hvedemel giver en helt fantastisk lækker aroma og smag til et brød. Her er der også tilsat hirse og resultatet er et skønt brød der er yderst velegnet til at riste, perfekt til den ultimative ostemad.
Ingredienser:
2½ dl
vand
|
15 g
smør
|
1 spsk
honning
|
320 g
brødmel
|
40 g
boghvedemel
|
70 g
hel hirse
|
1 spsk
Gluten
|
1½ tsk
fin salt
|
2 tsk
tørgær
|
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på mørk, og brug maskinen "Basic" program for det bedste resultat.
Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.
Denne opskrift er blevet vist
236 gange