Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Her er en lækker ret, med lækker kyllinge inderfilét, omviklet med bacon, hvilende på en symfoni af de grove gørnsager, simret langsomt og nænsomt i en stegeso.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Forbered stegesoen. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i ½ cm skiver. Skær den røde peber i ½ cm strimler, og skær løg, champignon og porren i ½ cm tykke skiver. Læg grønsagerne i stegesoen, og pres hvidløgene ud over, og fordel dild og basilikum ud over. Bland grønsagene godt med hænderne og hæld væden ved. Drys godt med salt og peber over. Vikel baconskiverne omkring kyllingeinderfiléterne, og læg dem oven på grønsagerne. Sæt stegesoen i en kold ovn, og tænd på 185°C. Lad stegesoen stå i fred og ro i 2 timer. Servér med lidt kogt rosenkål.
Denne opskrift er blevet vist 46.749 gange