Sild i kaperssauce
Udskriv opskrift
Sild er en sund fisk at spise, men mange, især børn, kan ikke lide den på grund af benene, det er derfor vigtigt at få så mange ben som muligt ud, inden fisken tilberedes.
Ingredienser:
4-8
sildefileter
|
Sauce:
|
3 spsk
smør
|
3
æggeblommer
|
1 tsk
salt
|
3 spsk
persille
|
3 spsk
hakket løg
|
3 spsk
hakket kapers
|
3 tsk
citronsaft
|
Fremgangsmåde:
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Smørret røres blødt, og æggeblommerne røres heri. Når det er rørt godt sammen, tilsættes de øvrige ingredienser. Fisken sættes i ovnen ved 225 grader (440F) i ca 15 minutter. Derefter fordeles saucen over silden, der sættes tilbage i ovnen igen, men nu under grillen i ca 10 minutter.
Serveres med persilledryssede kartofler og halve ristede tomater.
Denne opskrift er blevet vist
3.206 gange