Sild i kaperssauce

Udskriv opskrift

Sild er en sund fisk at spise, men mange, især børn, kan ikke lide den på grund af benene, det er derfor vigtigt at få så mange ben som muligt ud, inden fisken tilberedes.

Ingredienser:

4-8 sildefileter

Sauce:
3 spsk smør
3 æggeblommer
1 tsk salt
3 spsk persille
3 spsk hakket løg
3 spsk hakket kapers
3 tsk citronsaft

Fremgangsmåde:

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Smørret røres blødt, og æggeblommerne røres heri. Når det er rørt godt sammen, tilsættes de øvrige ingredienser. Fisken sættes i ovnen ved 225 grader (440F) i ca 15 minutter. Derefter fordeles saucen over silden, der sættes tilbage i ovnen igen, men nu under grillen i ca 10 minutter.

Serveres med persilledryssede kartofler og halve ristede tomater.

Denne opskrift er blevet vist 2.791 gange