Spansk Ris
Udskriv opskrift
Denne lækre aromatiske og farverige ris bruges meget i Mexico, Spanien, Portugal og Sydafrika som tilbehør til krydrede retter som f.eks. Lyn-grillede ribben.
Ingredienser:
2 spsk
olie
|
1 lille
hakket løg
|
3 dl
ukogt ris
|
4 dl
kyllingebouillon
|
4 fed
hakket hvidløg
|
1 dåse
hakkede tomater
|
½ tsk
gurkemeje
|
Fremgangsmåde:
Opvarm olien i en kasserolle og sautér løgene til de er klare og lige begyndt at karamelisere. Tilsæt risen og lad dem sautere med til de begynder at brune. Tilsæt de hakkede hvidløg og lad dem sautere med i ét minut. Tilsæt så de hakkede tomater, gurkemeje og bouillon, afpas mængden efter opskriften på risposen.
Sænk varmen og lad den simre i en 20 minutters tid til væden er arbsoberet, igen med hensyn til opskriften på risposen.
Denne opskrift er blevet vist
9.475 gange