saucen:
|
2 dåser
hakkede flåede tomater
|
1 stort
hakket løg
|
2 spsk
knuste tørrede chili
|
6 fed
knust hvidløg
|
1 spsk
tørret oregano
|
½ tsk
salt
|
½ dl
olivenolie
|
4 dl
kyllingebouillon
|
2 håndfulde
nachos
|
chilien:
|
1 stort
skivet løg
|
2 spsk
olivenolie
|
4 fed
knust hvidløg
|
2 spsk
sød chilipulver
|
1 spsk
spidskommenpulver
|
½ spsk
korianderpulver
|
1 tsk
salt
|
½ tsk
cayennepeber
|
6 dl
kyllingebouillon
|
4
pocherede kyllingebryster, revet i mundrette stykker
|
4 dl
fintsnittede babyspinatblade
|
1 stor
dåse majs
|
smuldret fetaost
|