Skinke og Spinat Quiche

Udskriv opskrift

Billede af Skinke og Spinat Quiche fra Verdens Lækreste Opskrifter

En lækker, let og velsmagende quiche der vil gøre sig på et frokostbord, eller der kunne være en lækker overraskelse som hovedrolle ved et morgenbord.

Ingredienser:

1 pakke tærtedej
1½ dl hytteost
9 æggehvider
3 æg
2 tsk. olivenolie
1 lille finthakket løg
450 g frosset helbladet spinat
100 g god skinketern
1 spsk. hakket purløg
½ dl reven ost

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°C. Fór en tærteform med tærtedejen, prik med en gaffel og forbag efter instruktionerne på pakken. Hæld hytteosten i en skål, og kør den lige kort med en stavblender. Tilsæt æggehvider og æg, og bland det godt med stavblenderen. Sautér løget på en pande indtil det begynder at blive gennemsigtige. Tilsæt spinat og lad den tø helt op, rør i det en gang i mellem. Rør skinke og purløg i og hæld det i den forbagte tærteform. Hæld hytteostblandingen over og drys med den revede ost. Bag i ovnen i 35-40 minutter indtil quichen er stivnet og osten er gylden og lækker.

Denne opskrift er blevet vist 4.850 gange