kødboller
|
2 skiver
daggammelt franskbrød
|
½ dl
mælk
|
500 g
hakket kalv og flæskekød
|
1
æg
|
1
revet løg
|
4 fed
finthakket hvidløg
|
1 tsk.
salt
|
1 tsk.
friskkværnet peber
|
½ tsk.
revet muskatnød
|
1 tsk.
hvidløgspulver
|
2 spsk.
sød chilipulver
|
½ tsk.
cayennepeber
|
1 tsk.
tørret oregano
|
1 tsk.
tørret basilikum
|
1 tsk.
tørret dild
|
¼ tsk.
stødt allehånde
|
1 tsk.
stødt spidskommen
|
½ tsk.
stødt koriander
|
pastasauce
|
2 dåser
hakkede flåede tomater
|
1 dl
rødvin
|
4 dl
bouillon
|
1
stort løg
|
2
stilke bladselleri
|
1
gulerod
|
150 g
champignon
|
1 fed
hvidløg
|
1 tsk.
oregano
|
1 spsk.
sød chilipulver
|
salt & peber
|