karry dip
|
2½ dl
tyrkisk youghurt
|
2 tsk.
karry paste
|
2 tsk.
lime juice
|
senneps sauce
|
100 g
smør
|
2 spsk.
dijonsennep
|
4 spsk.
Worcestershire sauce
|
peberrod sauce
|
3 dl
creme fraise
|
4 tsk.
revet peberrod
|
2 spsk.
frisk citronsaft
|
1 spsk.
finthakket skalotteløg
|
¼ tsk.
cayennepeber
|
citron og hvidløgs sauce
|
3½ dl
mayonaise
|
1½ spsk.
frisk citronsaft
|
2 fed
friskpresset hvidløg
|
1 tsk.
tabasco sauce
|
cocktail sauce
|
1½ dl
tomatketchup
|
1 spsk.
frisk citronsaft
|
1 spsk.
friskrevet peberrod
|
1 tsk.
Worcestershire sauce
|
1 tsk.
Tabascosauce
|
chili sauce
|
5 spsk.
mayonaise
|
3 spsk.
creme fraise
|
1 spsk.
tomatketcup
|
1 spsk.
knuste tørrede chiliflager
|
1 spsk.
sød chili
|
rødbede sauce
|
1 dl
finthakkede syltede rødbeder
|
2 spsk.
creme fraise
|
1 spsk.
piskefløde
|
1 tsk.
hakket eller tørret persille
|
1 tsk.
hakket eller tørret purløg
|
sur sød sauce
|
1 dl
hvidvinseddike
|
1 dl
tomatketchup
|
1 dl
sukker
|
thousand island sauce
|
1 dl
mayonaise
|
1
most hårdkogt æg
|
1 tsk.
knuste tørrede chiliflager
|
1 spsk.
finthakket cornichon eller syltet agurk
|