Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
En lækker og klassisk troperet hvor kokosmælk og ananas komplementere kyllingen helt perfekt.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Opvarm grillen eller grilpanden til middel temperatur, og læg træpindene i blød i vand (så de ikke brænder så let). Skær kylling, ananas og grøn peber i 5 cm stykker (der skal bruges 12 stykker kylling, og 8 stykker peber og ananas). Læg alle stykkerne i en plastikpose. Bland kokosmælk, sukker, jalapeños, salt og limejuice og rør indtil sukkeret er opløst. Hæld halvdelen af marinaden i posen med kylling og lad det marinere i 15 minutter, gem resten af marinaden til at pensle kyllingespydene. Sæt henholsvist 3 stykker kylling og 2 stykker grøn peber og ananasstykker på to pinde med 1½ cm afstand så det holder lidt bedre. Start og slut med et stykke kylling. Gril i 8-10 minutter til kyllingen er gennemstegt. Pensel spyddene ca. hvert 3. minut med den resterende marinade. Servér f.eks med ananasris.
Denne opskrift er blevet vist 6.155 gange