Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Jeg havde helt glemt hvor lækker denne danske klassiker er (undskyld Sverige). Bløde kartofler og sprøde pølser i en cremet sur sød sauce - den er bare ikke til at slå.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skær kartoflerne i tern (1-1½ cm), og kog dem møre i vand der ikke er tilsat salt (15-17 minutter). Pil løgende og skær dem i tynde ringe. Sautér dem i fedtstoffet i en tykbundet gryde over middel varme, indtil de er klare - de må ikke brune. Tilsæt paprika, vineddike og pølse i 1½ cm tykke skiver. Bland ingredienserne godt, skru ned for varmen og lad retten simre i en 5 minutters tid til pølserne begynder at tage lidt farve. Tilsæt ketchup og mælk og lad retten snurre stille og roligt i endnu 10 minutter. Bland fløde og kartofler i retten og rør godt rundt. Lad retten småsimre ved meget lav varme i yderligere 15 minutter og smag til med salt, peber og sukker. Serveres rygende varm, drysset med lidt frisk hakket persille.
Denne opskrift er blevet vist 18.262 gange