kyllingen:
|
½ dl
soyasauce
|
2 spsk.
friskpresset limejuice
|
1 spsk.
god olivenolie
|
1 spsk.
tørret oregano
|
1 spsk.
sød chilipulver
|
4
kyllingebryster uden skind, halveret
|
saucen:
|
1 dl
rasp
|
½ dl
mælk
|
1 spsk.
god olivenolie
|
1
lille hakket løg
|
3 fed
presset hvidløg
|
½ tsk.
stødt spidskommen
|
½ tsk.
sød chilipulver
|
½ tsk.
paprika
|
1½ dl
kyllingebouillon
|
2 spsk.
friskpresset limejuice
|
2 spsk.
revet parmesanost
|
1 spsk.
finthakket valnød
|
½ dl
grofthakket valnødder
|
evnt. 2 spsk.
hakket frisk koriander
|