Rød Karrysuppe

Udskriv opskrift

Billede af Rød Karrysuppe fra Verdens Lækreste Opskrifter

Her er en lækker spicy rød karry suppe til at live en trist vinterdag op, eller til at bringe det bedste frem i en varm sommerdag. Styrken styre man med den karry pasta man bruger, og hvor meget frisk chilli man drysser over til sidst.

Ingredienser:

350 g kyllingebryst uden skind
salt og peber
1 spsk. olie
5 dl vand
1 dåse kokosmælk
3-4 tsk. rød Thai curry paste
1 spsk. fish sauce (kan udelades)
1 groft strimlet grøn peber
100 g risnudler, brækkede
frisk hakket chili til drys
basilikumblade til drys

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen i mundrette stykker og drys med salt og peber. Opvarm olien og brun kyllingestykkerne i ca. 2-3 minutter. Tilsæt vand og kokosmælk og bring suppen til kogepunktet. Rør karypasta og fish sauce i og lad det simre yderligere 2-3 minutter. Tilsæt grøn peber og risnudler og lad simre indtil nudlerne er kogte, ca. 3-4 minutter. Servér rygende varm, drysset med lidt hakket frisk chilli og basilikumblade.

Denne opskrift er blevet vist 10.707 gange