Fyldte Skinkesnitzler
Udskriv opskrift
Her en et lækkert bud på et lækkert stykke kød der er lavet på en lidt anderledes måde. Det er vigtigt at snitzlerne skal være helt tynde, før fyldet kommes på. Servér med den foreslåede puré og enten små kogte kartofler eller frisk fetuchini og citronsauce.
Ingredienser:
4
skinkesnitzler
|
1 bæger
hvidløgsost
|
Salt
|
Peber
|
Smør til stegning
|
ca.300 g
broccoli
|
2-3 spsk
creme fraish
|
1 bdt
persille
|
Fremgangsmåde:
Bank snitzlerne så tynde som muligt (f.eks. mellem 2 stykker film).
Smør et tyndt lag flødeost på hver og fold dem sammen. (Gem resten af osten til pureen). Vend snitzlerne i krydret rasp. Lad dem hvile i 10 min, inden de steges gyldne i smør på panden i ca. 5 min. på hver side.
Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i små stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Dryp godt af og purer dem. Vend resten af osten og creme fraichen i og smag til med hakket persille, salt og peber. Serveres med f.eks. tomatsalat.
Denne opskrift er blevet vist
29.602 gange