Fransk Toast

Udskriv opskrift

Billede af Fransk Toast fra Verdens Lækreste Opskrifter

Der er næsten ikke noget bedre end rigtig fransk toast til morgenmad eller brunch en søndag morgen eller formiddag. Tykke skiver daggammelt brød, blødt op i æg, mælk og kanel, derefter stegt på panden med kærlighed. lækkert!

Ingredienser:

4 æg
150 ml mælk
2 tsk. kanel
8 tykke skiver daggammelt brød
smør
ahornsirup
evnt. 2 tsk. revet appelsinskal

Fremgangsmåde:

Pisk æg, mælk og kanel sammen i en stor dyb tallerken og evnt. revet appelsinskal. Smelt smørret på panden ved medium lav temperatur - æggemassen skal være varmet helt igennem når overfladen er brun. Dyp hvert stykke brød i æggemassen i 30-60 sekunder på hver side, så ægget trænger helt ind. Dyp kun så mange du kan stege af gangen.

Steg så mange af gangen som muligt. Vend når overfladen er gyldenbrun. Servér varme med smør og ahornsirup. Kan evnt. drysses med lidt flourmelis, og friske bær er lækre til.

Denne opskrift er blevet vist 33.341 gange