Kanelkage

Udskriv opskrift

En klassisk kage med glasur, som kan serveres hele året.

Ingredienser:

400 g sukker
400 g mel
4 tsk stødt kanel
2 tsk natron
½ l kærnemælk
125 g smeltet smør

Glasur:
50 g smeltet smør
250 g flormelis
2 tsk vanillie
1 spsk kakao
4 spsk varm stærk kaffe

Fremgangsmåde:

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter røres mælken i. Bland mel med kanel og natron og tilsæt det til sidst. Rør dejen godt og kom den i en smurt bradepande (ca. 25x30cm). Kagen bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. 1/2 time. Den afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres sammen af ovennævnte ingredienser.

Kagen pyntes med nødder og skæres i passende stykker.

Denne opskrift er blevet vist 7.108 gange