Svinekød Med Ingefær
Udskriv opskrift
Man kan lave grillmad på havegrillen, eller man kan lave den på en pnde i køkkenet, men det er altid hyggeligt at spise mad, der er lavet på denne måde.
Ingredienser:
400 g
skært svinekød
|
1 stk
frisk ingefær
|
4
forårsløg
|
1
rød peberfrugt
|
50 ml
olie
|
1½ spsk
honning
|
salt
|
Salat:
|
1
kinaradise
|
50 ml
soyasauce
|
4
grillspid
|
Fremgangsmåde:
Skær kødet i passende tern. Skræl ingefæren og skær den i tynde skiver. Flæk forårsløgene på langs i halve og skær den i 5 cm store stykker.Skær peberfrugten i tern. Sæt kødet på spid skiftevis med ingefær, forårsløg, der er bukket sammen og peberfrugt.
På panden varmes olien og spiddene brunes hele vejen rungt. Kom honning i panden og skru ned for varmen. Steg spiddene ca. 12 minutter på begge sider.
Salat: Skræl radisen og skær den i tynde strimler, mariner den i lidt soya og server salaten til spiddene. Giv et stykke grovbrød til.
Denne opskrift er blevet vist
4.168 gange