Gartnerens Grønsagsgryde
Udskriv opskrift
Når alle de nye grønsager er nemme at få fat på er denne ret særlig lækker. Denne ret har mange forskellige grønsager og mange farver.
Ingredienser:
1 kg
stribet flæsk
|
½ kg
nye kartofler
|
1 bdt
nye gulerødder
|
125 g
grønne bønner
|
1 stk
blomkål
|
125 g
ærter
|
750 ml
vand
|
salt, peber
|
persille
|
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i tern og svitses i en stor gryde. Det må ikke brune. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes. Vand og krydderier tilsætter. Det hele koger under låg i ca. 45 minutter. Nu tilsættes bønner, små blomkålsbuketter og ærter, som koges med det sidste kvarter. Drys med persille og server straks sammen med et godt groft madbrød til.
Denne opskrift er blevet vist
5.078 gange