Skinkeruller Med Asparges

Udskriv opskrift

Asparges er en herlig spise, og man skal nyde den her i forsommeren, når den er frisk på markedet.

Ingredienser:

4 store skiver kogt skinke
½ kg friske asparges
1 salathovede
4 tomater
4 spsk mayonaise
200 ml cremefraiche
1 -2 spsk reven peberrod
salt, peber

Fremgangsmåde:

Skræl friske, skyllede asparges omhyggeligt. Damp dem møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af. Skær store skinkeskiver midt over. Rul hver skive skinke om 3-4 asparges og læg dem på et fad. Skær tomaterne igennem, udhul dem og sæt dem omvendt i en sigte. Lav dressing af mayonaisen og creme fraichen. Vend peberrod i og smag til med salt og peber.

Fyld det i de udhulede, halve tomater. Sæt dem på fadet og pynt med salatblade. Serveres med flute.

Denne opskrift er blevet vist 8.003 gange