Den Gode Æblekage
Udskriv opskrift
Æbler er populære både i madlavning og som spisefrugt. Her er et lækkert bud på en æblekage der kan få sundheden til at glide lettere ned.
Ingredienser:
125 g
sukker
|
1
æg
|
150 ml
tykmælk
|
3 tsk
bagepulver
|
225 g
mel
|
Fyld:
|
3
store æbler
|
2 tsk
kanel
|
2 spsk
sukker
|
30 g
smør
|
Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æg og tykmælk. Bland bagepulver og mel og rør det i dejen. Hæld dejen i et velsmurt, ovnfast fad. Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Stil æblestykkerne på højkant i dejen og drys med kanel og sukker. Smelt smørret og hæld det over.
Bag æblerne ved 175 grader i 45 minutter. Server kagen lun med flødeskum eller creme fraich.
Denne opskrift er blevet vist
6.472 gange