Kylling i Tomat Med Svampe
Udskriv opskrift
Kylling er altid et godt bud, og her er en ret, du kan lave i forvejen, hvis du inviterer gæster.
Ingredienser:
1
stor kylling
|
2
løg
|
1 spsk
smør
|
1 spsk
olie
|
2
gulerødder
|
200 g
bacon
|
1 spsk
mel
|
50 ml
tomatpuré
|
200 ml
hvidvin
|
200 ml
bouillon
|
2 fed
hvidløg
|
salt, peber
|
timian
|
250 g
champignoner
|
1 bdt
persille
|
Fremgangsmåde:
Gør kyllingen i stand og del den i 8 stykker. Svits hakkede løg, gulerodsskiver og bacomterninger 6 -8 minutter i smør og olie. Tag dem op og brun kyllingestykkerne på alle sider. Drys mel på, vend godt rundt på grydens indhold og læg løg, gulerødder og bacon ved igen
Smag til med krydderierne og tilsæt tomatpuré, hvidvin og bouillon. Koges svagt under låg, indtil kødet er mørt. Champignoner tilsættes 5 minutter før retten er færdig. Drys med hakket persille. Er lækkert med f.eks. ris eller kartoffelmos.
Denne opskrift er blevet vist
4.969 gange