Varm Kartoffelsalat

Udskriv opskrift

Denne salat er især god til fiskefrikadeller med remoulade.

Ingredienser:

1 kg aspargeskartofler (eller andre små faste kartofler)
50 g smør
½ dl vand
1 dl eddike
2 spsk sukker
75 g løg
salt
peber
4 dl piskefløde eller fløde 13%

Fremgangsmåde:

Kartofler koges, pilles, afkøles og skæres i tynde skiver. Smør, vand, eddike, sukker, salt og peber bringes i kog. I denne lage koges løgene, skåret i tynde skiver i ca. 10 min. eller til de er klare. Kartoffelskiverne varmes igennem i gryden og tilsættes kogende piskefløde. Kartoffelsalaten er klar til servering.

Hvis denne fremgangsmåde følges, skiller saucen ikke. Serveres for eksempel til fiskefrikadeller med remoulade, frikadeller eller medisterpølse.

Denne opskrift er blevet vist 9.455 gange