Vintergryde
Udskriv opskrift
Grønsagsret med gamle vintergrønsager. Simpelt og lækkert til frikadeller eller medisterpølse
Ingredienser:
200 g
rodpersille i tern
|
200 g
rodselleri i tern
|
200 g
pastinak i tern
|
200 g
gulerødder i tern
|
300 ml
vand
|
25 g
smør
|
2½ spsk
hvedemel
|
500 ml
mælk
|
1½ tsk
salt
|
peber
|
100 ml
persille
|
Fremgangsmåde:
Kom grønsagerne i kogende vand og kog i 5 min. Rør smør og mel sammen til en smørbolle. Tilsæt mælk og smørbolle til grønsagerne og kog stuvningen godt igennem. Tilsæt persillen lige inden serveringen. Smag til med salt og peber. Serveres til frikadeller eller medisterpølse.
Denne opskrift er blevet vist
3.953 gange