Fettuccine Med Peberfrugter

Udskriv opskrift

Vegetarret med pebefrugter er både lækker og farverigt

Ingredienser:

400 g Fettuccinepasta
4 røde peberfrugter
4 grønne peberfrugter

sauce:
4 hakkede tomater
2 fintkakkede skalotteløg
1 tsk olivenolie
10 store salvieblade
600 ml grønsagsbouillon

Fremgangsmåde:

Flæk og udkern peberfrugterne. Grill dem under grillen i ovnen til skindet er mørkt og blistret . Læg peberfrugterne i en plastpose og lad dem afkøle lidt, før skindet flås af. Skalotteløg svitses i olien, hakket tomat og salvieblade tilsættes.Hæld bouillon ved og kog den for god varme, til den er reduceret til det halve. Kog og afdryp pastaen. Vend den med bouillon og peberfrugter, der er skåret i mindre stykker. Server retten med brød

Denne opskrift er blevet vist 4.195 gange