Braiseret Kalkunbryst
Udskriv opskrift
Kalkunbryst smager dejligt og kan anvendes på mange forskellige måder. Her er det lavet med et helt bryst sammen med grønsager.
Ingredienser:
500 g
kalkunbryst
|
2
rødløg
|
3
gulerødder
|
1
kvist frisk rosmarin
|
250 ml
vand
|
1 spsk
maizenamel
|
1 spsk
olie
|
salt, peber
|
1 bdt
persille
|
1 kg
små kartofler
|
1 spsk
olie
|
Fremgangsmåde:
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i olie i en gryde. Brystet tages op. Gulerødder skæres i skiver, og rødløg deles i i kvarte stykker. Begge dele sauteres i gryden. Nu tilsættes en rosmarinkvist og vand. Det hele simrer under låg ca. 20 minutter. Brystet tages op og holdes lunt. Væsken med grøntsager smages til med salt og peber og jævnes med maizena.
Brystet skæres i skiver og anrettes på et fad oven på grøntsagerne. Serveres med pillekartofler drysset med persille.
Denne opskrift er blevet vist
5.672 gange