Rejeæg I Kokotte

Udskriv opskrift

En lækker og nem lille forret der helt sikkert vil begejstre ved bordet.

Ingredienser:

500 g spinat
1 spsk smør
reven muskatnød
salt, peber
150 g rejer
4 æg
4 spsk fløde

Fremgangsmåde:

Gør spinaten ren/optø spinaten og pres væden fra. Damp spinaten i smørret 4 - 5 minutter og smag til med salt, peber og muskatnød. Fordel spinaten i små ovnfaste skåle, læg rejer ved og slå forsigtigt et æg ud i hver skål. Hæld en skefuld fløde over æggeblommerne. Sæt skålene i vandbad i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter evt med et stykke bagepapir lagt løst over, så æggeblommerne ikke stivner på overfladen.

Serveres varmt med en god grovbolle til.

Denne opskrift er blevet vist 3.597 gange