Kalkungryde Med Majs
Udskriv opskrift
Denne kalkungryde med majs er en sund og lækker hovedret. Den er fryseegnet, så den kan laves som en stor portion.
Ingredienser:
350 g
kalkunbryst
|
3 spsk
smør
|
3
snittede blegselleri
|
3
skivede gulerødder
|
2
grofthakkede løg
|
200 ml
bouillon
|
salt, peber
|
300 g
majskorn
|
1 bdt
hakket persille
|
Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern og brun det i smørret i en gryde. Tag det op og rist gulerødder, blegselleri og løg. Kom kødet tilbage og tilsæt bouillon. Krydr med salt og peber. Lad det snurrer under låg i 20 minutter. Bland majs i og varm det igennem. Tilsæt den hakkede persille eller server den til. (Hvis det skal fryses, skal persillen ikke tilsættes, da persille helst ikke må opvarmes igen).
Server med kogte kartofler.
Denne opskrift er blevet vist
4.152 gange