Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Torsken er bedst i efterårs- og vintermånederne. Når du skal købe en torsk, skal du både se og lugte. En frisk torsk skal lugte frisk. En frisk torsk er fast i kødet og blank i skindet.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skrub og vask fisken. Kom fisken i en gryde, helst på en rist og hæld så meget vand ved, at fisken netop er dækket. Tilsæt salt, peberkorn og laurbærblade. Bring fisken langsomt i kog, skum suppen og lad fisken simre i ca. 20 minutter. Tag fisken op med en hulske og læg den på et varmt fad. Små pillede kartofler, smeltet smør, fiskesennep, hårdkogte æg samt peberrod og syltede rødbeder serveres til. I stedet for smeltet smør kan du lave en opbagt hvid sauce tilsat sennep.
Denne opskrift er blevet vist 11.296 gange