Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Du kan vælge at lave din grønkål fra bunden, eller du kan købe kålen frosset. Denne lækre sønderjyske opskrift rækker fint til 4 personer.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Grønkålsbladene skylles mange gange i vand, ribbes og koges i ca 15 minutter. Grønkålen presses fri for vand evt i et viskestykke eller en salatslynge, afkøles og hakkes. Kålen kommes tilbage i gryden sammen med kartoflerne, fløden og så meget suppe, at kålen er som en lind grød. Krydr med salt, peber og reven muskat. Tilsæt en smørbolle rørt sammen af smør og mel. Kålen koges godt igennem, mindst 2 minutter. Servers til nytårsskinke eller kogt hamburgerryg og kålpølser. Serveres med en god sennep.
Denne opskrift er blevet vist 26.064 gange