Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Mørbrad er et fint stykke kød og desuden uden ret meget fedt. Det kan tilberedes på mange måder. Her er en af dem, som passer godt til frokosten som varm ret, eller som en lækker hovedret ved en god middag.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Skær mørbradene ud til bøffer og brun dem hurtigt i smør på panden. Krydr med salt og peber. Læg mørbradene i et aflangt ovnfast fad. Kog panden af med bouillon. Rens porrerne og skær dem i ringe. Læg dem lagvis med mørbradene i fadet . Begynd og slut med porrer. Saucen: Smelt smør til saucen, kom melet i og spæd med stegeskyen og fløde. Lad saucen koge igennem og samg til med salt og peber. Hæld saucen over kødet og porrerne og sæt fadet i ovnen i 50 minutter ved 200°C. Server med flutes eller ris til.
Denne opskrift er blevet vist 16.166 gange