Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Disse boller kan man variere med forskellige former som fyld og blive grundstenen i et lækkert måltid.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en røreskål og tilsæt yoghurten. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk den med et låg eller alufolie og stil den til hævning et lunt sted i ca. 45 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og form dem til flade boller (ca. 9 cm i diameter). Lad dem efterhæve på bagepapir eller smurt bageplade i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med solsikkekerner. Bag burgerbollerne midt i ovnen ved 225°C i 15 minutter.
Denne opskrift er blevet vist 6.753 gange