Grissini Med Ost og Origano
Udskriv opskrift
Hjemmebagte grissini smager helt anderledes end de færdigkøbte. De er rare at have stående, når man får en sød tand.
Ingredienser:
25 g
gær
|
150 ml
vand
|
25 g
smør
|
1 tsk
salt
|
1 tsk
sukker
|
1 tsk
origano
|
1
æg
|
200 ml
reven ost (2dl)
|
500 ml
mel
|
Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i vandet og de øvrige ingrediense tilsættes -tag dog lidt af melet fra. Ælt dejen smidig og lad den hæve tildækket i ½ time. Ælt dejen igennem og del den i 30 stykker. Rul hvert stykke ud til en pølse på ca 20 cm og lad dem hæve ½ time. Pensl med vand og bag grissinierne i ca 20 minutter ved 175 grader.
Denne opskrift er blevet vist
9.731 gange