Skinkeculotte Med Grønsager
Udskriv opskrift
Denne ret er en dejlig spise, dels er kødet lækkert, dels smager det godt sammen med grønsager og hasselbackkartofler.
Ingredienser:
1 kg
skinkeculotte
|
salt, peber
|
1 tsk
rosmarin
|
1
fintsnittet gulerod
|
½
fintsnittet selleri
|
1
skivet løg
|
1
laurbærblad
|
300 ml
bouillon (3dl)
|
10
mellemstore kartofler
|
Fremgangsmåde:
Gnid culotten med salt, peber og rosmarin. Læg grønsagerne i et ovnfast fad sammen med laurbærbladet. Læg culotten ovenpå og hæld bouillonen ved. Steg culotten ved 160 grader i ca 1 time. Lad den trække under stanniol i mindst et kvarter. Hæld væsken fra fadet i en gryde. Bring det i kog og jævn det med maizena.
Samtidigt laves hasselbackkartofler i ovnen. Skær 10 skrællede mellemstore kartofler ca 2/3 igennem i tynde skiver. Kom dem i et ovnfast fad og pensl dem med smeltet smør. Drys salt på og steg dem sammen med kødet.
Server culotten sammen med grønsagerne, saucen og hasselbackkartoflerne
Denne opskrift er blevet vist
7.314 gange