Melonsuppe med Mynte

Udskriv opskrift

En meget smagfuld suppe med den friske smag af mynte. Man kan evt. servere cremefraiche til, hvis man vil have tilbehør.

Ingredienser:

1 meget moden cantaloupemelon
2 spsk citronsaft
1 lille velmodnet honningmelon
1½ spsk frisk hakket pebermynte
Pynt:
friske mynteblade
evt. tilbehør:
150 ml cremefraische (1½dl)

Fremgangsmåde:

Pil alle kerner ud af melonerne og skræl dem. Blend først cantaloupemelonen i en blender sammen med citronsaften. Kom det i en skål og lad det stå i køleskab mindste 3 timer, gerne natten over. Blend derefter honningmelonen med pebermynte. Kom denne pure i en anden skål og stil den koldt -- gerne natten over.

Ved serveringen hældes samtidig lige store mængder af begge pureer i små suppeskåle. Brug 2 små kopper og hæld fra hver side, så går det nemt, og suppen bliver flot "delt" Læg lidt mynte i hver skål og server med det samme evt med cremfraiche.

Denne opskrift er blevet vist 3.648 gange