Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Denne ret er for mig, der er opvokset på landet, tegn på, at nu er sommeren der: nye ærter, nye gulerødder, nye asparges og nye kartofler. Men den kan selvfølgelig laves hele året, fordi vi nu har alle tingene i frostboksen.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kog kødet i vandet tilsat salt og suppevisk, til det er mørt, ca 1 time. Kom hele gulerødder i de sidste 10 minutter af kogetiden og asparges de sidste 5 minutter. Ærterne skal kun varmes igennem til sidst. Tag kødet og grønsager op af suppen og skær kødet i pæne skiver, gulerødder og asparges i passende stykker og læg det på et fladt fad. Si suppen og rør en melbolle sammen (mel og blødgjort smør røres sammen). Put melbollen i suppen sammen med ærterne og kog igennem i 2 minutter. Hæld saucen over kødet og grønsagerne og drys med persille. Server med nye kartofler eller brasede kartofler.
Denne opskrift er blevet vist 12.283 gange