Mørbrad Stegt Som Vildt
Udskriv opskrift
Denne herlige ret giver en ny oplevelse med mørbrad. Sovsen bliver let sød på grund af ribsgeléen. Retten kombinere den gode mørbradsmag med en traditionel vildtsmag. Denne ret er særdeles velegnet som festmiddag, eller bare til søndagsforkælelse.
Ingredienser:
1
svinemørbrad
|
4 skiver
bacon
|
1
porrer
|
160 g
champignon
|
200 ml
rødvin( 1dl)
|
100 ml
fløde( 1dl)
|
ribs gelé
|
sovsejævner
|
Fremgangsmåde:
Puds mørbraden og skær baconen i strimle. Rist bacon i en stor gryde indtil gylden. Brun mørbraden i baconfedtet. Tilsæt porrer og champignon og brun dem med i 1 minuts tid. Tilsæt vin og fløde og smag til med salt og peber. Læg låg på gryden ,og lad retten snurre over et svagt blus i 20 minutter.
Mørbraden tages op, og saucen smages til med ribsgelé. Jævn sovsen og tilsæt evt. kulør. Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver og læg dem tilbage i sovsen. Server med en god kartoffelmos
Denne opskrift er blevet vist
56.618 gange