Bagte kartofler
Udskriv opskrift
Bagte kartofler smager godt som forret , lavet med forskelligt fyld, men bagte kartofler er også dejlige med kryddersmør, som er smør, blandet med persille, dild og/eller purløg, især til en god bøf. Vælg store melede kartofler.
Ingredienser:
4
bagekartofler
|
Fyld 1:
|
2 spsk
cremefraiche
|
50 g
bacontern
|
1 spsk
purløg
|
Fyld 2:
|
2 spsk
hakket skinke
|
salt, peber
|
reven ost
|
Fremgangsmåde:
Skær et kryds i hver kartoffel og pak dem i stanniol. Bag dem ved 200 grader (39F) i 1-1½ time.
Fyld: Skær et låg af kartofler og skrab indmaden ud. Bland indmaden med cremefraiche, purløg og små ristede bacontern. Kom fyldet tilbage i kartoflerne og sæt dem ind i ovnen i 15 minutter ved 200 grader (390F).
Fyld 2: Skrab forsigtigt nogen af indmaden ud og bland det med finthakket skinke, salt og peber. Kom det tilbage i kartoflerne og drys reven ost over. Gratineres i ovnen ved 200 grader (390F) i 15 minutter.
Denne opskrift er blevet vist
7.263 gange