Squashkage

Udskriv opskrift

I august måned vrimler det med squash i haven, og man ved næsten ikke, hvad man skal bruge alle de frugter til, men her er et forslag. En dejlig kage, der holder sig fugtigt et par dage.

Ingredienser:

200 ml olie
3 æg
250 g sukker
350 g mel
2 tsk vaniljesukker
2 tsk kanel
1 tsk natron
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
50 g hakkede valnødder
100 g rosiner
reven skal af en citron
4 squash

glasur:
flormelis
citronsaft
vand
groft reven citronskal

Fremgangsmåde:

Pisk æg og olie let sammen. Bland sukker, mel, vanille, kanel, natron, bagepulver, salt, nøddekerner og rosiner. Rør æggemassen i og tilsæt de groftrevne squash. Når det er rørt godt sammen, hældes dejen i en smurt springform og bages ved 175°C (350°F) i 1-1½ time. Afkøl kagen og tag den ud af formen. Pynt med glasur og citronskal.

Denne opskrift er blevet vist 4.155 gange