Skinketoppe

Udskriv opskrift

Skinke og æg passer godt sammen. Retten ser også godt ud, så der er også lidt for øjnene.

Ingredienser:

3 hårdkogte æg
100 g god skinke
2 spsk purløg
150 ml cremefraiche
½ tsk paprika
2 bl husblas
½ rød peber

Fremgangsmåde:

Æg og skinke hakkes og røres sammen med de øvrige grønsager og cremefraichen.Paprika røres i. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i vandbad. Rør husblasen i æggemassen i en tynd stråle. 4 små forme smøres med olie og fyldes med massen og sættes i køleskabet i ca 2 timer.

Nu er æggemassen stivnet og tages ud på en tallerken, pyntet med strimlet salat. Brug evt en kniv i kanten eller hold kanten af formen under varm vand et kort øjeblik. Serveres med grove flutes.

Denne opskrift er blevet vist 3.742 gange