Mest udskrevede
Lækkert lige nu
Nyeste opskrifter
Mest viste
Udskriv opskrift
Her er en hverdagsret, der også kan serveres som det daglige festmåltid. Stegte flæsketerninger med hjemmelavet kartoffelmos. Et stykke rugbrød smager pragtfuldt til.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Kartoffelmos: Skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Kog kartoflerne uden salt., til de er godt møre. Hæld vandet fra. Damp kartoflerne tørre ved jævn varme. Ryst gryden nogle gange. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser, køkkengaffel eller el-pisker. Bring mælk og smør i kog. Tilsæt det lidt efter lidt under konstant piskning. Smag til med salt og peber. Servér med masser af friskskåret persille Brændende kærlighed: Skær flæsket i tern. Skær løgene i tynde skiver. Rist flæsket ved ikke for kraftig varme, til det er gyldent, sprødt og fedtet afsmeltet. Hæld det afsmeltede fedt af et par gange under stegning. Læg flæsket på fedtsugende papir og hold det varmt. Brun løgene i lidt af fedtstoffet, til de er gyldne og klare. Drys lidt salt på løgene. Server kartoffelmosen sammen med flæsket. Drys med hakket persille.
Denne opskrift er blevet vist 14.898 gange