Skinkeschnitzel med Pasta
Udskriv opskrift
Husk at duppe kødet med et stykke køkkenrulle, før du steger det. Skinkeschnitzler er noget af det magerste kød fra grisen og kan anvendes på flere måder, f.eks. banket ud og rullet omkring røget skinke og flødeost, før det steges.
Ingredienser:
4
skinkeschnitzler
|
250 g
pasta
|
400 g
broccoli
|
4
forårsløg
|
4
tomater
|
8
soltørrede tomater
|
2 fed
hvidløg
|
1 spsk
olivenolie
|
salt & peber
|
3 spsk
frisk basilikum
|
3 spsk
frisk persille
|
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter posens opskrift, skær broccoli i stykker og kog dem i 5 minutter. Rens forårsløgene og snit dem i skrå stykker. Skær tomaterne i strimler både de friske og de tørrede. Hak hvidløget. Steg schnitzlerne på panden i ca. 2 minutter på hver side. Svits grønsagerne undtagen broccoli på panden i 2 minutter, krydr med salt og peber, lad det simre i 4 minutter.
Anret grønsagerne på et fad sammen med broccoli og pasta, pyntet med basilikum. Server schnitzlerne til.
Denne opskrift er blevet vist
5.890 gange