Vandbakkelseskager
Udskriv opskrift
Disse kager med marcipan ses mest i fastelovnstiden. Husk: Når man bager vandbakkelse, må ovndøren ikke åbnes de første 20 minutter, ellers falder kagen eller gratinen sammen.
Ingredienser:
50 g
smør
|
100 ml
vand (1dl)
|
100 ml
mel (1dl)
|
2
æg
|
1 tsk
sukker
|
Creme
|
Glasur
|
marcipan
|
Fremgangsmåde:
Giv smørret og vandet et opkog og kom alt melet i på en gang og rør dejen sammen.Tag gryden af varmen og afkøl dejen lidt. Rør de 2 æg i , et ad gangen og rør godt igennem. Læg små klatter dej på en bageplade med bagepapir med 2 teskeer eller sprøjt det ud med en pose og bag dem 20 minutter ved 200 grader (390F).
Del kagerne på langs og fyld flødeskum eller creme, se Cremesnitter. Dæk kagerne med glasur eller rul tynde marcipanplader ovenpå og drys med kakao.
Denne opskrift er blevet vist
4.177 gange