Tomattærte med Porrer

Udskriv opskrift

Tærterne smager godt både kolde og varme. Fyldet kan varieres meget, så gå bare i gang og find den tærte, du bedst kan lide.Se tærtebund.

Ingredienser:

1 portion tærtedej

Fyld:
3-4 porrer
1 spsk smør
2 ds tomater
1 tsk bouillonpulver
50 ml tomatpure (½dl)
1 spsk hakket basilikum
salt peber
2 spsk reven ost

Fremgangsmåde:

Rul dejen ud og beklæd en tærteform. Snit porrerne, svits dem i en gryde i smør, hæld de afdryppede tomater ved, drys bouillon ved og lad fyldet snurre i 10 minutter uden låg, til det har en fast konsistens. Smag til med tomatpure og krydderier. Fordel fyldet på tærtebunden, drys med osten og bag den i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.

Denne opskrift er blevet vist 3.774 gange