Pandekager med Spinatfyld

Udskriv opskrift

Pandekagerne kan bages i forvejen og så fyldes og garneres, når de skal serveres.

Ingredienser:

dej:
100 ml mel (1dl)
300 ml mælk eller fløde (3dl)
2 æg
½ tsk salt
olie til bagning

fyld:
1-2 fed hakket hvidløg
150 g champignon
2 spsk smør
2 spsk mel
375 g hel spinat ( evt, frossen)
200 ml fløde (2dl)
revet muskatnød
salt
peber
Gratinering:
3-4 spsk reven ost

Fremgangsmåde:

Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur og bag den derefter som tynde pandekager. Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.

Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys mel over, rør rundt og tilsæt spinat samt fløde. Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225 grader (440F) i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.

Denne opskrift er blevet vist 5.235 gange