en opskrift fra www.rogilds.dk
Her er en lækker opskrift på "Københavner" frikadeller, der er lavet med kartoffelmel i stedet for rasp eller hvedemel. Det giver faktisk en meget mere lækker konsistens, og er nu den eneste opskrift vi bruger når vi laver frikadeller.
Ingredienser:
1 kg hakket svinekød
|
2 æg
|
2 Hakkede mellemstore løg
|
1 dl piskefløde
|
30 g kartoffelmel
|
16 g salt
|
½ tsk allehånde (kan udelades)
|
Fremgangsmåde:
Hæld alle ingredienserne i røreskålen på en køkkenmaskine, og rør den sammen med spartlen i en 4-5 minutter.
Sæt farsen i køleskabet i mindst 30 minutter, gerne 3 timer. Form frikadellerne i hånden med en spiseske, og steg dem i rigeligt med fedtstof til de er lige gennemstegte.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved