en opskrift fra www.rogilds.dk
Hakkebøf kan også laves med fyld, og dermed bringe en ny dimension til en dansk klassiker.
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
|
2 spsk cremefraiche 38%
|
10-15 oliven med peberfyld
|
lidt finthakket hasselnødder
|
smør
|
Tomatsalat:
|
4-6 modne tomater
|
2-3 fintsnittede skarlotteløg
|
salt
|
olivenolie
|
Fremgangsmåde:
Olivenerne hakkes fint og æltes i kødet sammen med cremefraichen og nøddekerner. Formes til 4 hakkebøffer på sædvanlig måde og steges på panden. Skær tomater i skiver og lægges i en flad skål. Løgene skæres i fine skiver og drysses over, tilsæt salt og hæld lidt olivenolie over.
Serveres med små pillekartofler, vendt i smør med persilledrys.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved