Polenta Hirse Brød

en opskrift fra www.rogilds.dk

Her er et meget lækker brød der er sprødt og med en god krumme. Hirsen smager godt og giver små snasende prikker, der sammen med solsikkefrø er med til at gøre dette brød til at oplevelse

Ingredienser:

2½ dl vand
1 spsk honning
2 spsk solsikkeolie
300 g brødmel
60 g fuldkornsmel
40 g polenta
3 spsk hirse
3 spsk solsikkekerner
1½ spsk Gluten
1½ tsk fint salt
2 tsk tørgær

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne i bagemaskinen efter maskinens manual. Sæt skorpen på medium, og brug maskinen "Basic" program for det bedste resultat.

Når programmet er færdigt tages brødet ud af maskinen med det samme, og køles helt ned før det skæres for. Brødet bages færdigt mens det køler ned.

Copyright 2009-2020, Rogilds. All rights reserved