Skinkeruller med Ost og Bacon

en opskrift fra www.rogilds.dk

Der er mange måder at lave kødruller på, men denne måde smager utroligt godt. Hvis retten skal mætte mere, kan der serveres ris til.

Ingredienser:

6 skiver skinke (ca. 200 g)
500 g champignoner
1 stort løg
50 g smør
150 ml piskefløde (1½dl)
salt
peber
6 skiver ost
10 skiver bacon

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 225 g (440F) Skær sværen af skinken. Hak de rensede champignons og løg groft. Svits dem nogle minutter i gyldent smør . Fordel ca ¼ af blandingen på skinkeskiverne. Rul dem sammen og læg dem i et ovnfasst fad. Hæld piskefløden ved resten af champignonerne og lad det koge ind i 5-10 mim. Jævn med maizena. Smag til med salt og peber og hæld den over skinkerullerne. Læg herover skiver af ost og læg bacon rundt i kanten. Sæt fadet på ovnrist midt i ovnen og bag retten , til osten er smeltet, og baconet er sprødt 15-20 min.

Serveres med smørdampede ærter, flutes og pynt med tomatbåde.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved