en opskrift fra www.rogilds.dk
Der er mange måder at lave kødruller på, men denne måde smager utroligt godt. Hvis retten skal mætte mere, kan der serveres ris til.
Ingredienser:
6 skiver skinke (ca. 200 g)
|
500 g champignoner
|
1 stort løg
|
50 g smør
|
150 ml piskefløde (1½dl)
|
salt
|
peber
|
6 skiver ost
|
10 skiver bacon
|
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 225 g (440F)
Skær sværen af skinken.
Hak de rensede champignons og løg groft. Svits dem nogle minutter
i gyldent smør . Fordel ca ¼ af blandingen på skinkeskiverne.
Rul dem sammen og læg dem i et ovnfasst fad. Hæld piskefløden ved resten af champignonerne og lad det koge ind i 5-10 mim.
Jævn med maizena.
Smag til med salt og peber og hæld den over skinkerullerne. Læg herover skiver af ost og læg bacon rundt i kanten.
Sæt fadet på ovnrist midt i ovnen og bag retten , til osten er smeltet,
og baconet er sprødt 15-20 min.
Serveres med smørdampede ærter, flutes og pynt med tomatbåde.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved