Peanut Butter Kylling

en opskrift fra www.rogilds.dk

En lækker og aromatisk kyllingeret, der er yderst velegnet til grillen, men som også sagtens kan laves på en pande, og måske især en grillpande.

Ingredienser:

4-5 stykker kylling (overlår er godt)
2 dl peanutbutter
½ dl soyasauce
1 tsk hvidløgspulver
½ dl sammenpresset brun farin
1 tsk knuste chiliflager
1 spsk æbleeddike
2 spsk honning
saften af ½ citron

Fremgangsmåde:

Bland marinaden grundigt sammen, og gnid den på kyllingestykkerne. Det er ikke nemt, og klistre fælt. Tænd op i grillen, og gril ved lav temperatur ved indirekte varme, indtil den interne temperatur er omkring 73°C (ca. 40 minutter for overlår). Alternativt steges kyllingestykkerne på en pande ved mellemsvag varme, indtil kernetemperaturen er 73°C.

Serveres med ris og resten af marinades, eller med en rissalat.

Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved