en opskrift fra www.rogilds.dk
En lækker og aromatisk kyllingeret, der er yderst velegnet til grillen, men som også sagtens kan laves på en pande, og måske især en grillpande.
Ingredienser:
4-5 stykker kylling (overlår er godt)
|
2 dl peanutbutter
|
½ dl soyasauce
|
1 tsk hvidløgspulver
|
½ dl sammenpresset brun farin
|
1 tsk knuste chiliflager
|
1 spsk æbleeddike
|
2 spsk honning
|
saften af ½ citron
|
Fremgangsmåde:
Bland marinaden grundigt sammen, og gnid den på kyllingestykkerne. Det er ikke nemt, og klistre fælt. Tænd op i grillen, og gril ved lav temperatur ved indirekte varme, indtil den interne temperatur er omkring 73°C (ca. 40 minutter for overlår). Alternativt steges kyllingestykkerne på en pande ved mellemsvag varme, indtil kernetemperaturen er 73°C.
Serveres med ris og resten af marinades, eller med en rissalat.
Copyright 2009-2023, Rogilds. All rights reserved