Montreal Steak Rub

en opskrift fra www.rogilds.dk

Denne populære rub er blevet kendt i området omkring Monteal, Canada, og er blevet en kommerciel betegnelse for denne type rub. Rub'en er især kendt for at være en vigtig ingrediens i den lækre Montreal Steak Sandwich, der laves af flank steak, gnedet med denne rub, og serveret med løg og champignon. Rub'en er også meget lækker drysset over ovnstegte kartofler, eller over pommes frites.

Ingredienser:

2 spsk paprika
2 spsk groftkværnet peber
2 spsk fint salt
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk løgpulver
1 spsk stødt koriander
1 spsk tørret dild
1 spsk tørrede chiliflager

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne, og opbevar rub'en mørkt, i en lufttæt beholder, så kan det sagtens holde i 6 måneder.

Du kan lave en fantastisk marinade ved at blande 3 spsk Montreal Steak Rub med 1 dl soyasauce, og 1 dl olivenolie, og marinere dit kød natten over i køleskabet.

Copyright 2009-2021, Rogilds. All rights reserved